Lista proizvoda prema proizvođačima Textil

Više od tri decenije održava nas ista ideja – Textil nije privremeni stil koji brzo izlazi iz mode. Naša filozofija je jednostavna ali teška za kopiranje. Mi proizvodimo prelepi kućni tekstil za svaku prostoriju u Vašem domu. Najčešće, naši proizvodi su napravljeni od pamuka ali takođe radimo i sa ostalim materijalima kao što su vuna, saten, akril. Mešamo i komponujemo materijale i tako pravimo jedinstven stil.
Tržišno iskustvo firme Textil d.o.o. je na visokom nivou i osim prodaje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Nemačkoj, Grčkoj i Austriji naša intencija je pokrivanje i drugih zemalja EU kao i poboljšanje kvaliteta.

Zahvaljujući timu visoko obučenih radnika u proizvodnji, timu menadžera, praćenju najnovijih trendova u oblasti tekstila za domaćinstvo kao i savremenoj tehnologiji, napredovanje naše firme je u velikom usponu.

Razvijanje lanca maloprodajnih i veleprodajnih objekata dokaz je kvalitetnog poslovanja. Dugogodišnja odanost postojećih potrošača naših proizvoda kao i njihova stalna ekspanzija je upravo potvrda naše uspešnosti.

Naš cilj je poboljšanje kvaliteta zivota naših postojećih i potencijalnih kupaca kroz totalni komfor proizvoda TEXTIL-a.

Prednosti poslovanja sa TEXTIL-om:

* Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu mi znamo potrebe naših i Vaših kupaca.

* Isporuka brza i efikasna.

* Želimo da Vam učinimo život komfornim baš kao što su naši proizvodi.
Više
po stranici
Prikazuju se 49 - 58 od 58 stavki
Prikazuju se 49 - 58 od 58 stavki