Na sniženju! Naddušek HR 4, 4cm Pogledaj veće

Naddušek HR 4, 4cm

New product

 • Profilisana HR pena - povećane tvrdoće
 • Skidajuća navlaka sa rajsferšlus zatvaračem
  • Tencel platno
 • tencel-zastita-duseka.png
  Kvalitetna Tencel antibakterijska tkanina sprečava razvoj grinja i mikroorganizama. Tencel je biorazgradiv, obnovljiv i ekološki tekstil izrađen od sitnih niti prirodnih celuloznih vlakana. Odlikuje ga izuzetna mekoća i svilenkast izgled.
  Veoma je otporan, čvrst i izdržljiv, može da se pere ručno i mašinski.Karakteriše ga velika prozračnost i sposobnost upijanja vlage. Poseduje 50% veću sposobnost apsorbcije vlage od pamuka.Tencel celulozne niti sprečavaju pojavu grinja i bakterija, zbog toga se preporučuju osoboma sa osetljivom kožom.
 • HR-pena.png
  Materijal sa izuzetnim odnosom između čvrstine i prilagodljivosti – idealna potpora telu za savršen odmor. Polako se opušta kada legnete i nežno vas podiže kada ustajete. Neuporediv doživljaj komfora prilikom spavanja.
 • 40-stepeni.png
 • rajsferslus.jpg

Detaljnije

7 101,50 RSD

-30%

10 145,00 RSD

Specifikacija

Visina dušeka4
JezgroHr pena, povecane tvrdoce
NavlakaSkidajuća navlaka sa rajsferšlus zatvaračem

Više informacija

Ovaj model se isporučuje u uvijenom paketu, što olakšava njegovo preuzimanje iz salona. Naddušek je od tvrde profilisane HR pene, što omogućava protok vazduha kroz kanale. HR pena je elastični materijal koji ne izaziva alergije.

Uglavnom se preporučuje za stare ležajeve i mekane podloge ležajeva, poseduje na krajevima lastiše da bi mogli da ga pričvrstite za postojeći ležaj ili dušek.

Navlaka je od Tencel platna, nežna je na dodir, poseduje antibakterijska i antialergijska svojstva i 50% bolje apsorbuje vlagu od pamuka.

Navlaka je skidajuća i periva je na 40°.

8 other products in the same category: