Politika privatnosti

Zaštita privatnosti podataka o ličnosti

Da bismo uspešno obradili vašu porudžbinu, potrebno nam je vaše ime, prezime, e-mail i broj telefona. Pomoću ovih podataka moći ćemo da isporučimo željenu robu, kao i da vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. U naše ime, obavezujemo se da ćemo zaštititi privatnost svih naših klijenata. Prikupljamo samo neophodne, osnovne korisničke podatke i informacije potrebne za rad i informisanje korisnika u skladu sa dobrom poslovnom praksom i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Klijentima dajemo izbor, uključujući i mogućnost da odluče da li žele ili ne žele da budu izbrisani sa liste biltena. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima koji rade na obrađibanju vaših porudžbina. Svi administratori Sdream.rs su odgovorni za poštovanje politike privatnosti. Obavezujemo se da nećemo koristiti prikupljene podatke za bilo koju drugu svrhu.

Ukoliko izaberete način plaćanja kreditnom karticom vaši personalni podaci, koji su vezani za adresu za naplatu, se šalju Komercijalnoj banci kako bi proces validacije vaše kreditne kartice bio kompletan.

Pored gore navedenog, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo informacije o proizvodima koje naši korisnici traže i kupuju, kao i o web stranicama koje posećuju. Koristimo ove informacije kako bismo poboljšali ponudu i izgled S Dream internet prodavnice i omogućili lakšu, sigurniju kupovinu.

Sdream.rs koristi kolačiće kako bi vam pomogao da prilagodite korišćenje interneta vašim potrebama. Kolačić je tekstualna datoteka koju veb server postavlja na vaš hard disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili za slanje virusa na vaš računar. Kolačići su dodeljeni vama i samo ih veb server može čitati i to samo sa domena sa kojeg su poslati. Jedan od glavnih ciljeva kolačića je pružanje pogodnosti koje će vam uštedeti vreme.

Prihvatanje uslova korišćenja i saglasnost za promenu uslova

Korišćenje naših usluga podrazumeva pristanak korisnika naUslove korišćenja.

Sdream.rs se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve izmene Uslova korišćenja postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovom S Dream veb sajtu i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima prodavnice.

Obaveštenje o uslovima prikupljanja i obrade podataka o ličnosti

Celokupan tekst o obavještenje o uslovima prikupljanja i obrade podataka o ličnosti možete preuzeti u PDF formatu:Preuzmi PDF.

Zakon o zaštiti podataka o ličnosti

Celokupan zakon možete preuzeti u PDF formatu na sledećoj stranici: Pročitaj zakon

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara

Dostupno online plaćanje kreditnom karticom, kao i plaćanje pouzećem

Raskid ugovora na daljinu

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.

Telefonska podrška

Potrebna Vam je pomoć ili imate pitanje u vezi poručivanja. Naši operateri će Vam pomoći korak po korak, pozovite +381 32 53 77 050

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni pri online plaćanju na našem sajtu. Brinemo i o sigurnosti Vaših ličnih podataka i poštovanju Vaše privatnosti.