Naćin plaćanja

Plaćanje pouzećem

Plaćanje pouzećem predstavlja gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke. U ovom slučaju nakon potvrde porudžbine roba će Vam biti poslata S Dream kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju. Dostava košta 800 dinara za teritoriju Srbije.

Robu poručenu na našem sajtu možete preuzeti u bilo kojem S Dream maloprodajnom objektu i uplatu izvršiti na licu mesta.

Online plaćanje kreditnom karticom

Porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard ili Maestro platnu (debitnu) i DinaCard karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom plaćanja platnom karticom bićete preusmereni na stranicu Komercijalne banke koja je sigurna i zaštićena za ovakav način plaćanja. Ni jednom trenutu podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Naš sistem pribavi sve podatke o porudžbini (količina novca, adresa za dostavu, adresa za fakturisanje i drugi) i pošalje ih banci. Nakon toga banka obradi transakciju i vrati našem sistemu odgovor.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja kreditnim karticama preko S Dream sajta mora ispunjavati sledeće uslove:

  1. Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na S Dream internet prodavnici.
  • Korisnik mora uneti svoj tačan broj telefona
  • Korisnik mora uneti svoje tačne podatke za naplatu (te podatke S Dream prodavnica šalje Komercijalnoj banci na validaciju vaše kartice, stoga podaci moraju biti isti kao i na kartici)
  • Ukoliko korisnik ima različitu adresu dostave, potrebno je da napravi 2 adresse, kako bi mogao da naznaći koja adresa je za dostavu, a koja za naplatu. Ukoliko vam je potrebna pomoć oko dodavanje nove adrese kliknite dugme "Saznaj više". Saznaj više
Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na Vašoj adresi ili u S Dream maloprodajnim objektima.Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Procedura online plaćanja kreditnom karticom

Zaštićena stranica za naplatu Komercijalne banke Slika 1 - Odabir načina plaćanja

Na samom kraju porudžbine doći ćete do koraka za odabir načina plaćanja. Kada izaberete plaćanje kreditnom karticom bićete preusmereni na stranicu "Pregled porudžbine".

Zaštićena stranica za naplatu Komercijalne banke Slika 2 - Pregled porudžbine

Kada izaberete plaćanje kreditnom karticom bićete preusmereni na stranicu pregled porudžbine. Na stranici pregled porudžbine potrebno je da kliknete dugme "Plaćanje" kako bi naš sistem prikupio sve neophodne podatke za transakciju. Prikupljeni podaci predstavljaju podatke o porudzbini i vaše podatke koje ste uneli u registraciji. Vaši podaci se šalju banci kako bi se povezali za vašu transakciju.

Nakon klika na dugme "Plaćanje" bićete preusmereni na stranicu za plaćanje.

Zaštićena stranica za naplatu Komercijalne banke Slika 3 - Izgled stranice za plaćanje

Nakon klika na dugme "Plaćanje" bićete preusmereni na stranicu za plaćanje, koja je deo servisa Komercijalne banke. Svi detalji u vezi sa transakcijom nemaju veze sa našim sistemom. Transakciju obavlja online servis Komercijalne banke, dok naš sistem samo šalje potrebne podatke za obavljanje transakcije.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje se nalaze na Vašoj kartici.

Unos i provera parametara sa kartice isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, dok S Dream web prodavnica nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Informacije na karticama Slika 4 - Parametri kartice
Primer 3D secure stranice Telenor banke Slika 5 - 3D secure stranica Komercijalne banke

Nakon unosa vaših parametara sa kartice bićete preusmereni na 3D secure validaciju.

O tome da li Vaša kartica podržava 3D secure validaciju, kako je možete aktivirati i na koji način je realizovana, možete se raspitati kod svoje banke izdavaoca kartice. Ukoliko Vaša kartica nema mogućnost 3D validacije, plaćanje možete izvršiti na uobičajen način, bez ovog dodatnog koraka.

Radi sigurnije Internet kupovine, Komercijalna banka podržava Verified by Visa i MasterCard Secure code zaštitu (3D Secure verifikaciju kartica). 3D Secure je međunarodni standard koji se koristi za proveru korisnika kartice i obezbeđuje dodatnu sigurnost prilikom online kupovine. Usluga pomaže u zaštiti od neovlašćenog korišćenja kartice od strane trećih lica prilikom realizacije Internet transakcija.

3D Secure podrazumeva da prilikom online plaćanja korisnik kartice potvrđuje svoj identitet pomoću tajne lozinke koju je od strane banke dobio putem SMS poruke ili elektronske pošte, čime se smanjuje mogućnost zloupotrebe - slično kao korišćenje PIN-a na bankomatu. U nekim slučajevima od banke možete dobiti prenosni čitač za generisanje lozinke.

Uspešna porudžbina Slika 6 - Uspešna porudžbina

Nakon uspešnog plaćanja bićete preusmereni stranicu "Pregled porudžbine" koja će ubrzo završiti vašu porudžbinu.

Ukoliko plaćanje ne bi bilo uspešno, takođe bi ste bili preusmereni na stranicu "Pregled porudžbine, stim što bi ovaj put dobili odgovor od banke, zbog čega transakcija nije izvršena."

Potvrđivanje porudžbine Slika 6 - Uspešna porudžbina

Na samom kraju dobićete potvrdu od S Dream internet prodavnice, da je vaša porudžbina uspešna. Takođe primićete i email sa detaljima porudžbine.

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara

Uskoro dostupno i online plaćanje kreditnom karticom

Raskid ugovora na daljinu

Potrošač ima pravo da odustane od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija u roku od 14 dana, bez navođenja razloga.

Telefonska podrška

Potrebna Vam je pomoć ili imate pitanje u vezi poručivanja. Naši operateri će Vam pomoći korak po korak, pozovite +381 32 53 77 050

100% sigurna kupovina

Možete biti potpuno sigurni pri online plaćanju na našem sajtu. Brinemo i o sigurnosti Vaših ličnih podataka i poštovanju Vaše privatnosti.