Specials

  • Sky, 20cm
    Sky, 20cm

    Sky cell pena Sky cell , visoko...

    14 777,75 RSD -35% 22 735,00 RSD

Manufacturers

List of products by manufacturer Textil

For more than three decades, the same idea has kept us going - Textil is not a temporary style that is quickly going out of style. Our philosophy is simple but difficult to copy. We produce beautiful home textiles for every room in your home. Most often, our products are made of cotton but we also work with other materials such as wool, satin, acrylic. We blend and compose materials to create a unique style.
Market experience of Textil d.o.o. is high and in addition to sales in Montenegro, Bosnia and Herzegovina, Croatia, Slovenia, Germany, Greece and Austria, our intention is to cover other EU countries as well as to improve quality.

Thanks to a team of highly trained production workers, a team of managers, keeping up with the latest trends in the field of household textiles as well as modern technology, the advancement of our company is on the rise.

Developing a chain of retail and wholesale facilities is evidence of quality business. The long-standing loyalty of the existing consumers of our products and their constant expansion is the confirmation of our success.

Our goal is to improve the quality of life of our existing and potential customers through the total comfort of TEXTIL products.

Advantages of doing business with TEXTIL:

* Thanks to decades of experience, we know the needs of our and your customers.

* Delivering fast and efficient.

* We want to make your life as comfortable as our products.
More
per page
Showing 49 - 58 of 58 items
  • Quick view
    1 975,00 RSD

    Boje su od davnina korišćene kao isceliteljske metode za opuštanje i usmeravanje energije, posebno u istočnim kulturama. Terapija bojama će pomoći da Vaš san bude kvalitetan i stabilan.

    1 975,00 RSD
  • Quick view
    2 869,00 RSD

    Štep deka Laura idealan za zimski period. Uradjen sa jedne strane od mikro pliš tkanine a sa druge od veštačkog krzna, punjen mikro PES vlaknima poslednje generacije što je idealna kombinacija za hladnje dane. Mekoća i prijatan dodir su ono što ovom proizvodu daje prednost u korišćnenju u zimskim danima u ondosu na dosadašnje proizvode te...

    2 869,00 RSD
  • Quick view
    4 230,00 RSD

    Prirodni materijal u satenu od  pamuka  daje dekama posebnu vrednost. Deke su dizajnirane tako da možete koristiti obe strane u zavisnosti koju boju u kom trenutku želite na površini.Održavanje: Savet:  Prati blagim sredstvima za pranje.  

    4 230,00 RSD
  • Quick view
    2 562,00 RSD

    Višenamenska deka SUPER SOFT je po mekanosti fantastična alternativa zečjem krznu. Obe strane su izrađene od super mekanog mikrovlakna u pliš tkanju. Bilo da je koristite za pokrivanje dok gledate TV, dok spavate ili kao prekrivač za krevet u sivoj, ciklama, bež i braon boji - uneće novi stil i dimenziju u Vašu sobu.Održavanje: Savet: Prati blagim...

    2 562,00 RSD
  • Kuhinjski stolnjaci su proizvedeni od 100% pamučnog materijala. Kuhinja je uvek bila važan deo doma za celu porodicu. Naši proizvodi su perfektno dizajnirani za ovakvu srećnu atmosferu koju ćete upotpuniti Vašim izborom boja i dezena.Održavanje: 

    801,00 RSD
  • Kuhinjski stolnjaci su proizvedeni od 100% pamučnog materijala. Kuhinja je uvek bila važan deo doma za celu porodicu. Naši proizvodi su perfektno dizajnirani za ovakvu srećnu atmosferu koju ćete upotpuniti Vašim izborom boja i dezena.Održavanje: 

    801,00 RSD
  • Quick view
    1 136,00 RSD

    Mekan i elastičan, udoban i praktičan sa elastičnom trakom sa donje strane odlično prianja na Vaš dušek i daje osećaj da spavate u vašoj omiljenoj majici – to je ono što najviše volimo kod žersej čaršava. Izradjen u više boja i dimenzija daje Vam mogućnost da odaberete najprikladniji žersej čaršav za Vaš krevet.Održavanje:

    1 136,00 RSD
  • Quick view
    7 936,00 RSD

    Vuna ima prirodnu strukturu koja omogućava da apsorbuje i da se oslobodi vlage-znoja.Ona je u stanju da se aklimatizuje u svim ljudskim sredinama –omogućujući da korisnicima nikada nije previše vruće ili previše hladno. Vuna ima veliki kapacitet da apsorbuje znoj (30% od njene težine) što pomaže koži da diše u suvoj sredini.Održavanje: 

    7 936,00 RSD
  • Quick view
    13 488,00 RSD

    U našim proizvodima od čiste runske vune nema hemikalija i smole što ih čini ekoloski ispravnim.Studije su pokazale da će bebe i odrasli bolje spavati na vunenoj posteljini ili ispod vunenog pokrivača nego onim izradjenim od sintetike.Vazdušni džepovi u vuni regulišu temperaturu tako da se dobija prijatan osecaj i kada je hladno  i kada je toplo u...

    13 488,00 RSD
Showing 49 - 58 of 58 items